Creditcard zorgt voor veiligheid

Zijn digitale financiële diensten veiliger dan traditionele transacties?

Deze lockdown heeft de behoefte aan digitale betalingen nog meer benadrukt. Maar bij het gebruik van deze platforms is een vraag die vaak in je opkomt: hoe veilig zijn ze te gebruiken en wat zijn de kansen op risico’s en kwetsbaarheid?

Zijn digitale financiële diensten veiliger dan traditionele transacties?

Fraude is een wereldwijd syndicaat van meerdere miljoenen dollars dat probeert het formele systeem te slim af te zijn. Daarom is het belangrijk dat we als consumenten en dienstverleners voorop blijven lopen. Voor consumenten die online betalen, mag men nooit online betalingsgegevens zoals CVV, OTP etc. delen en alle gerelateerde wachtwoorden regelmatig wijzigen. Het is van cruciaal belang om de authenticiteit en het gebruik van vertrouwde en geautoriseerde apps van derden voor betalingen te controleren. mastercard creditcard aanvragen is makkelijk.

India Transact Services Ltd. (ITSL), een dochteronderneming van AGS Transact Technologies Ltd., is een omnichannel bedrijf voor digitale betalingsoplossingen voor verkopers en heeft als doel het proces van transacties, acquisitie door verkopers en diensten met toegevoegde waarde consequent te vereenvoudigen. India Transact biedt meerdere acceptatieopties voor betalingen – zowel apparaatgebaseerd als apparaatloos. Sunil Khosla, President, Digital Business, India Transact Services Limited, gaat dieper in op het gebruik van mobiele betalingsdiensten tijdens de vergrendeling en vertelt ons ook hoe veilig e-wallets kunnen worden gebruikt.

Veilige creditcard website

https://www.123creditcardvergelijk.nl is goed beveiligd.

Hoe kan men tijdens de lockdown migreren naar mobiele betalingen?

Om over te schakelen naar de mobiele betalingsmodus, is de belangrijkste bron die u moet hebben een smartphone waarbij uw telefoonnummer al aan uw bankrekening moet zijn gekoppeld. Er zijn heel eenvoudige stappen nodig, zoals het downloaden van de app voor mobiel bankieren van uw bank of het toevoegen van betalingsapps van derden die probleemloze betalingsoplossingen bieden.

Er zijn verschillende opties om betalingen te doen in de app – inclusief betalingen via Net Banking zoals IMPS en NEFT. Veel banken hebben ook UPI-, factuurbetalingen en e-commerce-links geïntegreerd in de bank-app zelf of men kan ook apps van derden gebruiken, zoals Google Pay, PhonePe enz. Een andere veel voorkomende en gemakkelijke manier van digitaal betalen is via een bankpas of creditcard en gebruik van e-wallets zoals PayTM, Amazon Pay, MobiKwik etc. Al deze opties zijn 24 × 7 beschikbaar.

Jezelf op de hoogte houden van verschillende hacks die kunnen optreden tijdens het digitaal betalen, kan een bijkomend voordeel zijn. e-wallet-apps moeten noodzakelijkerwijs alleen worden gedownload van een vertrouwde bron zoals App Store / Google Play Store. Kies een sterk wachtwoord dat moeilijk te raden is, lastig en verander het na regelmatige tijdsintervallen. Voeg voor een veiligere ervaring alleen het benodigde bedrag van uw bankrekening toe aan uw e-wallet.

De new-age digitale betalingsopties worden als veel veiliger beschouwd dan de traditionele transacties vanwege de meervoudige beveiliging / identificatie phases. Er is een veel lager risico op verlies of diefstal van geld. Digitale betalingsformulieren zijn gecodeerd voor een betere beveiliging. Fraudedetectie is eenvoudiger omdat de transactiegeschiedenis binnen enkele seconden kan worden gecontroleerd. Transacties kunnen ook worden beveiligd met biometrische herkenning in het geval van UPI.

Bovendien hebben digitale betalingsopties in deze tijd van de pandemie veel geholpen en hebben ze voor soepele transacties gezorgd, met behoud van sociale afstand en gepaste voorzorgsmaatregelen. Er zijn maar weinig digitale betalingsopties contactloos en door geen fysiek contact is de kans op het oplopen van het Covid-19-virus kleiner.